EN
Jeg arbejder som sanger og stemme- og lydperformer i flere forskellige sammenhænge:

I Akkamaka Duo og samarbejdet med multiinstrumentalist og komponist Aksel Striim.
Vi har udviklet vores samarbejde over de sidste 20 år og laver i dag musik sammen i teaterforestillinger, musikalske fortælleforestilinger, koncerter og performances.

Se mere om Akkamaka Duo under Projekter.

I Camino Molino – hvor jeg er forsanger i dette skønne balkanspanske orkester,
som spiller festmusik uden grænser. Se mere på www.caminomolino.dk


I Tøldra – i samarbejde med multiinstrumentalisterne Aksel Striim og Søren Frieboe.
Vi spiller bl.a improvisationskoncerter, hvor musikken skabes i nuet.                                                            
Sanselige kompositioner som bevæger sig mellem det ekspressive og det meditative.                         Musikken er originalkomponeret musik inspireret af musik- og stemmetraditioner fra mange forskellige kulturer.  Musikken skabes med instrumenter fra hele verden såsom en stor japansk harpe, syngeskåle, trommer, cello, marimba, vandskåle, fløjter, didgeridoo og andre klanginstrumenter, som møder de to sangeres leg med stemmerne. Vi synger på volapyk og udforsker den menneskelige stemmes evne til at synge og udtrykke klange, stemninger og rytmer i samspil med instrumenterne. 
Det er blødt, det er vildt, det er skørt og grimt og smukt og frem for alt levende!
Vi spiller for alle aldersgrupper og i mange forskellige sammenhænge.
Se mere på www.toeldra.dk
img_4880

I Det Perifere Selskab- en kunstnersammenslutning, som skaber værker og kulturmøder i krydsfeltet mellem billedkunst, installation, musik, performance og dialog med mennesker, steder og natur. Se mere på www.detperifereselskab.dk.
 

I Teater Viva, hvor jeg kontinuerligt udforsker stemmens muligheder som skuespiller, sanger, historiefortæller og performer. Se mere på www.teaterviva.dk.

Som stemmeperformer og sanger, hvor jeg dels inviteres til at deltage i kunstneriske arrangementer, som beskæftiger sig med f.eks. byrum - vandringer, arkitektur, installationer, udstillinger, ferniseringer, performances, rum og steders akustik mm – dels arbejder med egne projekter, sange, stemmetableauer og kompositioner.